Onze partners

Boekhouden.nl is een initiatief van SnelStart. Medewerkers van dit softwarebedrijf zorgen voor een groot deel van de redactionele content.

SnelStart

SnelStart is een van de grootste leveranciers van boekhoud- en facturatiesoftware in Nederland. Met slimme oplossingen zorgt SnelStart ervoor dat zzp’ers en mkb’ers zelf hun boekhouding kunnen doen en gemakkelijk en onbeperkt kunnen factureren. Online samenwerken en nauwe samenwerking met een groot aantal softwarepartners zijn daarbij belangrijke uitgangspunten.

sforsoftware

SforSoftware

Gerrit Valkenburg, eigenaar/directeur van SforSoftware. SforSoftware is specialist op het gebied van automatisering van bedrijfsprocessen en biedt een mix van standaardsoftware, koppelingen en maatwerkoplossingen: van rapportage- en planningstools tot urenregistratie en logistieke softwarepakketten.

 
LoanStreet

LoanStreet

Bastiaan Burgwal, medeoprichter van LoanStreet. Een harde werker met een missie. Deze economisch geschoolde hobbyprogrammeur ontwikkelt met zijn bedrijf een gecompliceerde applicatie die ondernemers sneller en makkelijker aan financiering helpt. Samen met zijn compagnon Sergio Torres verwerkt hij alle wilde ideeën omtrent zakelijk financieren tot een buitengewoon goed product. Hij haalt veel voldoening uit het helpen van anderen en dat komt nu tot uiting in LoanStreet.

Wil je ook bijdragen aan de redactionele invulling van Boekhouden.nl? Neem contact op met de redactie .